Ompelukoneneula koko 90 jeans (5 kortissa)

6,15 

Ompelukoneneula koko 90 jeans on suunniteltu farkkukankaiden ja muiden vahvojen kankaiden kuten tekonahan ja paksun puuvillan ompeluun.

Lisää suosikiksi
Lisää suosikiksi
Tuotetunnus (SKU): 154470 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Ompelukoneneula koko 90 jeans on korkealaatuinen ompelutarvike, joka soveltuu farkkukankaiden ja muiden vahvojen kankaiden kuten tekonahan ja paksun puuvillan ompeluun. Tämän neulan hieman pyöristetty kärki liukuu sujuvasti kankaan läpi, ja litteä kanta tekee siitä yhteensopivan useimpien kotiompelukoneiden kanssa.

Tuotteen Ominaisuudet

  • Ompelukoneneula yleiskäyttöön: Tämä neula on suunniteltu farkkukankaiden ja muiden vahvojen kankaiden kuten tekonahan ja paksun puuvillan ompeluun.
  • Hieman pyöristetty kärki: Neulan hieman pyöristetty kärki varmistaa, että se liukuu tasaisesti ja helposti erilaisten kankaiden läpi.
  • Litteä kanta: Litteä kanta tekee tästä neulasta yhteensopivan useimpien kotiompelukoneiden kanssa, joten voit käyttää sitä luottavaisesti omassa ompelukoneessasi.
  • Sopii ohuehkoille ja keskivahvoille materiaaleille: Tämä koneneula soveltuu erinomaisesti farkkukankaiden ja muiden vahvojen kankaiden kuten tekonahan ja paksun puuvillan ompeluun.
  • Materiaali: teräs