Ohjeet

Tervetuloa Koulukangastukun verkkokauppaan. Nähdäksesi hinnat ja aloittaaksesi tilaamisen tarvitset joko olemassa olevan asiakastilin tai verkkokaupan aktivointi-koodin. Tämä koodi (7 kirjainta) on lähetetty tekstiilityöopettajille näytekuvaston mukana. Voit tiedustella koodia myös soittamalla 050 570 9904 tai lähettämällä meille sähköpostia info(at)koulukangastukku.fi.

Jos olet alan yrittäjä, lähetä meille Y-tunnus, yrityksen nimi ja lyhyt toimialakuvaus sähköpostitse, niin toimitamme sinulle aktivointi-koodin.

Kaikille avoin kuluttaja-verkkokauppa löytyy osoitteesta www.ompelukankaat.fi.

Mihin syötän verkkokaupan aktivointi-koodin?

Kun sinulla on aktivointi-koodi, klikkaa kankaan alla olevaa linkkiä ”katso hinnat” ja syötä salasana avautuvaan kenttään. Vaihtoehtoisesti voit klikata tilin alta ”rekisteröidy” ja syöttää sen jälkeen koodin.

Kankaiden metrihinnat vaihtelevat pakkakoon mukaan. Valitse siis kankaan kohdalla ensin haluamasi pakkakoko, niin näet oikean metrihinnan.

Kun olet hyväksynyt ostoksesi verkkokaupassa, sinua pyydetään luomaan ostoskorin yhteydessä omat käyttäjätunnukset. Kun seuraavan kerran kirjaudut verkkokauppaan omilla tunnuksillasi, osoitetiedot sekä tilaushistoria ovat valmiina.

Maksaminen ja toimitus

Saatuamme tilauksen, lähetämme kankaat koululle ja laskun ilmoittamaasi laskutusosoiteeseen joko paperilaskuna tai verkkolaskuna. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

Yrityksille lähetämme ennakkolaskun ja kankaat toimitetaan maksusuorituksen jälkeen.

Kankaat toimitetaan Matkahuollon kautta suoraan asiakkaan ovelle.