Ohjeet

Tervetuloa Koulukangastukun verkkokauppaan. Nähdäksesi hinnat ja aloittaaksesi tilaamisen tarvitset joko olemassa olevan asiakastilin tai verkkokaupan aktivointi-salasanan. Salasana (7 kirjainta) on lähetetty tekstiiliopettajille näytekuvaston mukana. Voit tiedustella koodia myös soittamalla 050 570 9904 tai lähettämällä meille sähköpostia info(at)koulukangastukku.fi. Jos olet alan yrittäjä, lähetä meille Y-tunnus, yrityksen nimi ja lyhyt toimialakuvaus sähköpostitse, niin toimitamme sinulle aktivointi-koodin.
Yksityishenkilöille tarkoitettu kuluttaja-verkkokauppa löytyy osoitteesta www.ompelukankaat.fi.

Mihin syötän koodin?
Kun sinulla on aktivointi-koodi, klikkaa kankaan alla olevaa linkkiä ”katso hinnat” ja syötä salasana avautuvaan kenttään. Vaihtoehtoisesti voit klikata tilin alta ”rekisteröidy” ja syöttää sen jälkeen koodin.
Kun olet hyväksynyt ostoksesi verkkokaupassa, sinua pyydetään luomaan ostoskorin yhteydessä omat käyttäjätunnukset. Kun seuraavan kerran kirjaudut verkkokauppaan omilla tunnuksillasi, osoitetiedot sekä tilaushistoria ovat valmiina. Saatuamme tilauksen, lähetämme kankaat koululle / yritykseen ja laskun ilmoittamaasi laskutusosoiteeseen joko paperilaskuna tai verkkolaskuna. Tarkemmat toimitusehdot löydät täältä.

Kankaiden metrihinnat vaihtelevat pakkakoon mukaan. Valitse haluamasi pakkakoko tuotekortissa, niin näet metrihinnan.