Ompelukonelanka Epic.polyesterilanka nr.120 (5×1000 m)

35,00 

Ompelulanka Epic. nr.120 on kestävää polyesteria. Paketissa on 5 kerää. Tämä ompelulanka on korkealaatuinen ompelukonelanka, joka toimii hyvin monissa ompeluprojekteissa.

Lisää suosikiksi
Lisää suosikiksi
Tuotetunnus (SKU): 29922 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Ompelulanka Epic. nr.120 on kestävää polyesteria. Paketissa on 5 kerää. Tämä ompelukonelanka on täydellinen valinta kaikille ompeluprojekteille ja sen ominaisuudet tekevät siitä ehdottoman suosikin ompelijoiden keskuudessa.

Tuotteen Ominaisuudet

 • Pituus: 1000 metriä
 • Materiaali: Polyesteri
 • Vahvuus: Nr.120
 • Käyttö: Erinomainen niin vaatetusompeluun kuin moniin muihin ompeluprojekteihin
 • Kestävyys: Langan korkea laatu ja kestävyys takaavat pitkäikäiset ompeleet

 

Ompelukoneneulan Suositus

Kun käytät Polyesterilankaa Epic Nr.120, suosittelemme käyttämään korkealaatuisia ompelukoneneuloja varmistaaksesi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Terävä neulankärki ja sopivan kokoiset neulansilmät ovat avainasemassa varmistaessasi, että lanka liikkuu sujuvasti ja ompeleet ovat siistejä.

Miksi Valita Polyesterilanka Epic Nr.120?

 1. Laadukas Valinta: Tämä ompelukonelanka on valmistettu korkealaatuisesta polyesteristä, joka tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä kaikkiin ompeluprojekteihin.
 2. Monipuolinen Käyttö: Olitpa sitten tekemässä vaatteita, sisustustekstiilejä tai muita ompeluprojekteja, tämä lanka soveltuu moniin erilaisiin tarpeisiin.
 3. Pitkäkestoinen: Polyesterilanka Epic Nr.120 varmistaa pitkäikäiset ja kestävät ompeleet, joten voit olla varma, että ompelutyösi pysyy hyvässä kunnossa pitkään.

Saatat myös pitää...

 • Ompelukonelanka Epic.polyesterilanka nr.120

  Ompelukonelanka Epic.polyesterilanka nr.120 (10×1000 m)

  70,00 
  Tarkastele tuotetta
  Lisää suosikiksi
  Lisää suosikiksi